Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvař...

Celý popis

Hlavní autor: Pospíšil, Pavel, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Edice: Kontrast
Témata:
Konspekt: 641
929
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře