Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvař...

Celý popis

Hlavní autor: Pospíšil, Pavel, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Edice: Kontrast
Témata:
Konspekt: 641
929
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02306nam a22004937i 4500
001 89324
003 CZ PrSKC
005 20181218135825.0
007 ta
008 181207s2018 xr g |||| 0 cze d
020 |a 9788075856869  |q (vázáno) 
040 |a OSA001  |b cze  |e rda  |9 1 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
072 7 |a 929  |x Biografie  |9 8 
080 |a 641/642  |2 MRF-sel 
080 |a 929  |2 MRF-sel 
100 1 |a Pospíšil, Pavel,  |d 1944-  |7 xx0230327  |4 aut 
245 1 0 |a Moje cesta k Michelinu :  |b to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /  |c Pavel Pospíšil 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2018 
300 |a 218 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Kontrast 
520 |a Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. 
600 1 7 |a Pospíšil, Pavel,  |d 1944-  |7 xx0230327  |2 czenas 
648 7 |a 20.-21. století  |7 ch462155  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchaři  |7 ph305445  |z Česko  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |z Evropa  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |z Evropa  |y 20.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
655 7 |a autobiografie  |7 fd131855  |2 czenas 
655 7 |a črty  |7 fd133977  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 7 |a fotografie  |7 fd132277  |2 czenas 
830 0 |a Kontrast 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 89324 
993 |0 0  |1 315200320048  |2 ddc  |4 0  |6 D_641_500000000000000  |7 0  |9 165435  |a 308.00  |b 0  |c 318338  |d 2018-12-18  |e 3  |f D  |g D 641.5  |h 499.00  |i 6  |l D  |r 2023-09-26  |s 2022-02-15  |t 5  |w 2018-12-18  |y KN  |z NF