Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvař...

Celý popis

Hlavní autor: Pospíšil, Pavel, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Edice: Kontrast
Témata:
Konspekt: 641
929
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
Fyzický popis: 218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN: 9788075856869