Fresh kuchyně /
Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snad...
Main Author: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Sevruga,
2018
|
Edition: | Vydání první |
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Martiněves
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200334665 | 330415 | D 641.55 | Naučná literatura | Available | 3x |