Fresh kuchyně /

Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snad...

Full description

Main Author: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Sevruga, 2018
Edition: Vydání první
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Martiněves

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315200334665 330415 D 641.55 Naučná literatura Available 3x