Fresh kuchyně /
Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snad...
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Sevruga,
2018
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Martiněves
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200334665 | 330415 | D 641.55 | Naučná literatura | Dostupné | 3x |