Vejce nebo slepice /

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01207nam a2200217 4500
001 8028
005 20181105024102.0
008 120514s2012 xr |||||||||u||||czecze d
020 |a 9788024918914 :  |c 299.00 Kč 
040 |b cze 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Pohlreich, Zdeněk,  |d 1957-  |7 kv2009540346  |4 aut  |9 110762 
245 1 0 |a Vejce nebo slepice /  |c Zdeněk Pohlreich, Michal Pšenička 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2012 
300 |a 184 s.: barev.fot. :  |b obsahuje rejstřík 
520 2 |a Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty 
653 |a vaření  |a recepty  |a drůbež  |a česká literatura 
999 |d 8028 
993 |0 0  |1 315200272015  |4 0  |6 D_641_500000000000000  |7 0  |9 18605  |a 203.32  |b 0  |c 272015  |d 2012-05-23  |e 5  |f D  |g D 641.5  |h 299.00  |i Euromedia Group  |j 127  |l D  |n 0  |r 2023-06-05  |s 2022-10-24  |t 5  |w 2018-11-04  |y KN  |z KU