Vejce nebo slepice /
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01207nam a2200217 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 8028 | ||
005 | 20181105024102.0 | ||
008 | 120514s2012 xr |||||||||u||||czecze d | ||
020 | |a 9788024918914 : |c 299.00 Kč | ||
040 | |b cze | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Pohlreich, Zdeněk, |d 1957- |7 kv2009540346 |4 aut |9 110762 | |
245 | 1 | 0 | |a Vejce nebo slepice / |c Zdeněk Pohlreich, Michal Pšenička |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2012 | ||
300 | |a 184 s.: barev.fot. : |b obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty | |
653 | |a vaření |a recepty |a drůbež |a česká literatura | ||
999 | |d 8028 | ||
993 | |0 0 |1 315200272015 |4 0 |6 D_641_500000000000000 |7 0 |9 18605 |a 203.32 |b 0 |c 272015 |d 2012-05-23 |e 5 |f D |g D 641.5 |h 299.00 |i Euromedia Group |j 127 |l D |n 0 |r 2023-06-05 |s 2022-10-24 |t 5 |w 2018-11-04 |y KN |z KU |