Udírny a uzení / maso, masné výrobky, ryby

Hlavní autor: Binder, Egon
Další autoři: Martišková, Nora
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2005
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01393nam a2200253 4500
001 34632
005 20181105025043.0
008 050530s2005 xr |||||||||u||||czecze d
020 |a 802471261X :  |c Kč119.00 
040 |b cze 
041 0 |a cze  |h ger 
080 |a 697  |2 h 
100 1 |a Binder, Egon  |4 aut  |9 86880 
245 1 0 |a Udírny a uzení /  |c Egon Binder :  |b maso, masné výrobky, ryby 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada Publishing,  |c 2005 
300 |a 112 s. 
653 |a kuchařství  |a tepelné zpracování potravin  |a konzervace potravin  |a zpracování masa  |a konzervace  |a konzervace  |a technologie  |a uzení  |a maso  |a ryby  |a způsoby  |a nálevy  |a dřevo  |a skladování  |a hygiena  |a udírny  |a konstrukce  |a stavby  |a umístění  |a materiály  |a návody  |a kuchařské recepty  |a příručky 
700 1 |a Martišková, Nora  |4 trl  |9 50956 
999 |d 34632 
993 |0 0  |1 315200235216  |4 0  |6 UST_637_523000000000000  |7 0  |9 76553  |a 89.25  |b 0  |c 235216  |d 2006-06-09  |e 0  |f UST  |g UST 637.523  |h 119.00  |i 1000000028 - obnova smazání  |j 127  |l UST  |n 0  |r 2018-11-04  |t 5  |w 2018-11-04  |y KN  |z ČU 
993 |0 1  |1 431050002653  |4 0  |6 637_000000000000000  |7 0  |9 76554  |a 92.00  |b 0  |c 2653  |d 2005-10-13  |e 0  |f LBV  |g 637  |h 92.00  |j 127  |l LBV  |r 2018-11-04  |t 5  |w 2018-11-04  |y KN 
993 |0 0  |1 315200334518  |2 ddc  |4 0  |6 D_637_523000000000000_38  |7 0  |9 244295  |a 123.00  |b 0  |c 330597  |d 2021-08-09  |e 1  |f D  |g D 637.523.38  |h 123.00  |i 51  |l D  |r 2022-12-09  |s 2022-01-12  |t 5  |w 2021-08-09  |y KN  |z NF