Udírny a uzení / maso, masné výrobky, ryby
Hlavní autor: | Binder, Egon |
---|---|
Další autoři: | Martišková, Nora |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2005
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01393nam a2200253 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 34632 | ||
005 | 20181105025043.0 | ||
008 | 050530s2005 xr |||||||||u||||czecze d | ||
020 | |a 802471261X : |c Kč119.00 | ||
040 | |b cze | ||
041 | 0 | |a cze |h ger | |
080 | |a 697 |2 h | ||
100 | 1 | |a Binder, Egon |4 aut |9 86880 | |
245 | 1 | 0 | |a Udírny a uzení / |c Egon Binder : |b maso, masné výrobky, ryby |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada Publishing, |c 2005 | ||
300 | |a 112 s. | ||
653 | |a kuchařství |a tepelné zpracování potravin |a konzervace potravin |a zpracování masa |a konzervace |a konzervace |a technologie |a uzení |a maso |a ryby |a způsoby |a nálevy |a dřevo |a skladování |a hygiena |a udírny |a konstrukce |a stavby |a umístění |a materiály |a návody |a kuchařské recepty |a příručky | ||
700 | 1 | |a Martišková, Nora |4 trl |9 50956 | |
999 | |d 34632 | ||
993 | |0 0 |1 315200235216 |4 0 |6 UST_637_523000000000000 |7 0 |9 76553 |a 89.25 |b 0 |c 235216 |d 2006-06-09 |e 0 |f UST |g UST 637.523 |h 119.00 |i 1000000028 - obnova smazání |j 127 |l UST |n 0 |r 2018-11-04 |t 5 |w 2018-11-04 |y KN |z ČU | ||
993 | |0 1 |1 431050002653 |4 0 |6 637_000000000000000 |7 0 |9 76554 |a 92.00 |b 0 |c 2653 |d 2005-10-13 |e 0 |f LBV |g 637 |h 92.00 |j 127 |l LBV |r 2018-11-04 |t 5 |w 2018-11-04 |y KN | ||
993 | |0 0 |1 315200334518 |2 ddc |4 0 |6 D_637_523000000000000_38 |7 0 |9 244295 |a 123.00 |b 0 |c 330597 |d 2021-08-09 |e 1 |f D |g D 637.523.38 |h 123.00 |i 51 |l D |r 2022-12-09 |s 2022-01-12 |t 5 |w 2021-08-09 |y KN |z NF |