Borůvková kuchařka /

Recepty na přípravu zdravých a chutných pokrmů, hlavních jídel, salátů, moučníků, marmelád, kompotů, omáček a nápojů, jejichž důležitou surovinou jsou borůvky.

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Liberec : Santal, 2012
Liberec : 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Mšené Lázně

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200348446 341893 D 641.85 Naučná literatura Dostupné