Domácí jogurt, tvaroh a sýr /

Domácí výroba jogurtů, podmáslí, sýrů, smetany, vyzkoušené recepty bez zvýrazňovačů chuti a konzervačních látek.

Hlavní autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960-
Další autoři: Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Vašut, 2021
Vydání: České vydání první
Témata:
Konspekt: 637
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Doplňovací fond

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200348246 341843 D 637.146 Naučná literatura Dostupné