Grilujeme po česku /
Běžné recepty ze snadno dostupných surovin. Úvodní kapitoly se věnují samotné přípravě masa před grilováním a předpisům na marinády na nakládání. Recepty jsou z větší části masové, ale nechybí ani grilované ovoce, zelenina a sýry. Na závěr pár tipů na omáčky, přílohy a saláty....
Hlavní autor: | Forejtová, Jitka |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2014
Praha : 2014 |
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Doplňovací fond
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315200334706 | 330310 | D 641.526.3 | Naučná literatura | Dostupné |