Grilujeme po česku /

Běžné recepty ze snadno dostupných surovin. Úvodní kapitoly se věnují samotné přípravě masa před grilováním a předpisům na marinády na nakládání. Recepty jsou z větší části masové, ale nechybí ani grilované ovoce, zelenina a sýry. Na závěr pár tipů na omáčky, přílohy a saláty....

Celý popis

Hlavní autor: Forejtová, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2014
Praha : 2014
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Doplňovací fond

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315200334706 330310 D 641.526.3 Naučná literatura Dostupné