Štvanice na vílu : krimithiller pro dívky - Mischke, Susanne, 1960- (Víkend, 2013)
Při půlnočním koupání party spolužáků v jezeře se bujná nálada náhle vytratí, když zjistí, že jeden z nich chybí. Katrin plavala dál od břehu a už se nevrátila. Její kamarádka Franciska nemůže uvěřit, že to byla obyčejná nehoda, navíc mají všichni z party docela slušný motiv k vraždě. Ale při pátrání po vysvětlení se sama ocitá v nebezpečí a brzy zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat - ani sobě ne