Zvířátka z papírových koulí : figurky z proužků papíru - Steffan, Christiane (Topp. Tvořte s námi, 2012)
Z jednouchých papírových proužků vzniknou krásné papírové koule v podobě milých zvířátek jako jsou žabky, medvídci, sovy, rybky .