Psí ráj. Pepřík - Harper, Aimee (CooBoo, 2010)
Bella s maminkou a bratrem Leem se právě přestěhovali do městečka u moře, kde se chystají otevřít vlastní psí salon krásy. Ačkoli se snaží, seč mohou, práce je spousta a Bella dostane strach, že se všechno do velké otevírací párty nestihne.A aby toho nebylo málo, Pepřík, jejich malý pejsek, uteče...