Miluji tě, Jasone Thorne - Maise, Ella, 1985- (Red, 2023)
Milostný román americké autorky. Z její dětské lásky se stal úspěšný muž, herec, kterého by chtěla mít doma každá žena. Z ní se stala úspěšná spisovatelka. Náhoda je po patnácti letech svede opět dohromady. Každá malá holka sní o princi na bílém koni. Některé touží si vzít svého tatínka, ale Olive... malá Olive se zamilovala do Jasona Thorna, bratrova kamaráda. Že se dětské sny nemůžou vyplnit? A že dětská láska je pomíjivá a brzy odezní? Povídejte něco o tom Olive. Dospělá Olive, autorka nového bestselleru, by ráda věřila tomu, že Jason, ze kterého se stala filmová hvězda, jí už dávno je úplně ukradený. Kdo by ale kdy čekal, že je v dospělosti osud znovu svede dohromady? Když se zdá, že by se jí dětský sen přece jen mohl splnit, přizná si, že je do Jasona stále bezhlavě zamilovaná. Jsou ale její city opětované? Nebo ji Jason jen využívá? Nakladatelská anotace. Kráceno.