Osud z Vysočiny - Howell, Hannah, 1950- (Orchidej, 2015)
Osud svede sira Balfoura Murraye a jeho raněného bratra Nigela na cestu, po níž jede Maldie Kirkcaldyová. Půvabná dívka nabídne siru Balfourovi pomoc a Nigela ošetří. Od prvního setkání se Maldie úporně brání touze, kterou v ní tmavooký rytíř probudil..